Konsten att pendla

Det finns en hel del tillfällen i livet då det här med billiga flygbiljetter kan vara tämligen bra att nyttja.  En sådan situation kan exempelvis vara när man dagligen eller flera gånger i veckan tvingas pendla någon annanstans än inom den staden man bor.

För vi vet ju alla hur dyrt det kan bli att pendla i längden, även om företaget betalar eller ej. För om någon måste betala för det så kallade ”kalaset” så man kan lika gärna anstränga sig för att hitta något som är prisvärt.

Att pendla är ju trots allt ingen räkmacka i sig och för många hårt arbetande där ute så sliter det mycket på kroppen. Att resa fram och tillbaka kan ta mycket mer på krafterna än vad man tror. Så om man kan spara in lite extra tid och pengar på sina flygresor borde man sannerligen göra just detta!

Nog för att tåg är både mysigare och miljövänligare, så tar detta i regel alltid längre tid och vi vet ju alla hur SJ kan vara när det kommer till punktlighet. Är man alltså en sann pendlare så behöver man både punktlighet och prisvärdhet, annars kan det bli mycket knepigt i längden.