Jobba i Norge, bo i Karlstad

Är du en av de som känner för förändring? Som vill göra någonting nytt, någonting roligt och samtidigt tjäna mycket pengar? Då finns det ett ganska enkelt knep, vilket många nu väljer att testa. Det handlar om att arbeta i Norge. I Norge är lönen högre än i Sverige, och man kan snabbt tjäna in lite extra pengar på att arbeta där.

Dagens Nyheter har skrivit om att arbeta i Norge, och de inleder sin artikel så här:

Att flytta till Norge för att söka jobb är fortsatt populärt. Särskilt för den som vill få upp lönen och söka äventyret på lite närmare håll.

Om det känns lockande måste vi passa på att tipsa om http://travelheroes.se/, som just nu har en härlig sommarrea vilket gör att du kan köpa den där stora väskan du kommer behöva vid flytt till Norge. De har för övrigt en sommarrea just nu, ås det är bra att passa på och köpa in dig på en riktigt stor väska. Det är verkligen precis det vi menar – men det är klart, det kostar likväl att bo där. Det bästa man kan göra är att packa sin väska och bo så nära Norge som möjligt, till exempel i Karlstad. Det är bara 455 km (4,5 mil) mellan Norge och Karlstad, vilket självklart gör att resan till arbetet varken är lång är jobbig. Dessutom kan du bo billigare, och handla mat billigare. Men det är klart, det är ju nästan häftigare att faktiskt bor i Norge. Det blir mer av ett äventyr då. Oavsett hur du gör är det värt att testa på livet där.